Den Engel

Den Engel

Baarle Nassau

In het hart van Baarle-Nassau is Brasserie Den Engel als sinds 1894 te vinden. Hier kunt u genieten van de Franse keuken in het ruim opgezette restaurant of in de mooie lounge tuin. Naast smakelijke gerechten heeft de brasserie nog meer te bieden. Zo kunt u er overnachten in het hotel. Het hotel is sinds drie maanden helemaal vernieuwd. De kamers zijn verbouwd tot lichte ruimtes met een rustige, luxe uitstraling. De stijlvolle kamers hebben een rustieke vloer, een Twin-bed, een zithoek en een luxe badkamer voorzien van Rituals Producten. De sfeer in de kamers is klassiek-modern met een plaatselijke twist. Aan de muur hangt in elke kamer een ander herkenningspunt uit het dorp.

Den Engel verzorgt ook groepsuitjes, bedrijfsuitjes en familie uitjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Quad rijden, abseilen en Solex rijden. ,,Solexen zijn snorbrommertjes met een 40 jaar oude techniek uit Frankrijk. Met zijn allen op de Solex rondrijden is natuurlijk ontzettend leuk als bedrijfsuitje, maar ook voor een vrijgezellenfeest,” vertelt directeur Rick. Dit is het tweede jaar dat Den Engel deelneemt aan Baarle Proeft ,,Tijdens Baarle proeft geven wij een kleine indruk van de producten die we normaal gesproken in ons restaurant serveren.’’

Ons Menu tijdens Baarle Proeft

IMG_9667_denengelklein

Salade di Mare – Salade met gebakken coquille, mosselen, tijgergamba's met kreeften-dressing

Kalfsbiefstuk van de primo grill – Rose gegrild kalfsbief, met lavasjus (maggikruid) geserveerd met een aardappel-truffelsalade en een gegrild groenten spiesje.

Contact:

Den Engel
Singel 3
5111 CD Baarle Nassau

013 507 93 30

info@engel-schaluinen.nl
www.engel-schaluinen.nl