Den Overkant

Den Overkant

Riel

Na het succes van vorig jaar staat Den Overkant dit jaar weer op Baarle Proeft. Dit keer met een groter team en zonder gezonde meloen: ,,Als mensen vakantie hebben, denken ze niet aan calorieën. Een dagje zondigen mag best.’’, vindt chef kok en eigenaar William.

Hij heeft passie voor zijn vak en dat zie je terug in de gerechten van restaurant Den Overkant in Riel. ,,We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten uit zowel Nederland als België. We schenken wijn van de lokale wijnhandelaren, hebben kaas van de lokale kaasboeren en werken samen met het erfgoed en Het Zandeind waar ons rundvlees vandaan komt.,” vertelt William. ,,We serveren simpele gerechten met een dagelijkse hap die iets chiquer is.’’ Den overkant zit op een prachtige locatie midden in het dorp met een groot buitenterras. Ze hebben een grote feestzaal voor maar liefst 250 gasten. In het restaurant zijn 120 zitplaatsen en buiten een kleine 300. ,,Wij zijn natuurlijk het beste café in de omtrek,’’ zegt William lachend. ,,We zijn een veelzijdig jong bedrijf waar het goed mee gaat.’’ Den overkant is geen onbekende tijdens evenementen. Zo heeft het samen met de lokale ondernemers Riel Raast en Ladies Night op het dorpsplein in Goirle georganiseerd. William verwacht dat Baarle Proeft ook dit jaar een succes gaat worden. Stralend weer is het enige dat nodig is.

Het Menu op Baarle Proeft

Pasta Fusilli met kipfilet en rode pesto
1 munt

Spies van gemarineerde diamanthaas puntjes
2 munt

Spies van Gamba's met knoflookroomsaus
2 munt

 

Contact:

Den Overkant
Dorpstraat 1
5133 AD Riel

013 530 1577

info@denoverkant.nl
www.denoverkant.nl