Houston Alley

houstonalley

HOUSTON ALLEY bestaat uit vier enthousiaste zestigers met een brede muzikale ervaring op het gebied van de rockmusic, jazz- en country-scene. Uiteraard werd de basis voor een ieder al gelegd in de roerige jaren ‘60 die nu door hun persoonlijke achtergronden wordt vertaald in de sound van sixtiesband HOUSTON ALLEY. Mede door een afwisselend repertoire met instrumentale- en vocale nummers en eigen instrumentale composities zijn voor deze band bepalend voor een sfeervol optreden. 

THEO GODSCHALK (slaggitaar/leadzang)woonplaats Baarle-Nassau.
Ooit in het verre verleden een akoestische gitaar gekocht en zelfs nog een jaartje gitaarles genomen. Het idee, of de wens is er altijd geweest om nog eens in een sixtiesband terecht te komen, omdat de muziek uit die tijd me altijd heeft aangesproken. In de jaren ‘80 door toeval terecht gekomen in de Bredase jazz/scene en banjo gaan spelen inde formatie J@zztime. Een mix van oude- en New Orleans stijl jazz met  regelmatige optredens. Momenteel ook in andere jazzbandjes actief. Daarnaast actief in het “gelegenheids duo Thema (Theo en Maarten) waarbij het thema ook muziek uit de jaren ‘60 is. Mijn vroegere wens lijkt nu uit te komen door het lezen van de uitnodiging van Huig in de Muzikantenbank….beter laat dan nooit!
instrumenten: Crafter electro akoestische dreadnought gitaar en eenTakamine,Fender stratocaster Artic White en een VOX AC15vr.
Meer info op houston-alley.nl