Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Glazen Huis

zondag, 27 november, 2016 aanvang 14:00 - 20:00

Het Glazen Huis | Samenloop voor Hoop

Op Zondag 27 November 2016 biedt Brasserie Den Engel te Baarle Nassau onderdak aan het Glazen Huis, het muziekfeest voor het goede doel; dat is, geld inzamelen voor de kankerbestrijding in Nederland, die geleid wordt door het Koningin Wilhelminafonds. 

Dankzij de medewerking van Notariskantoor Bolscher & Smits uit Baarle Nassau, bent u ervan verzekerd dat uw donaties op de juiste plek terecht komen.

Dit evenement wordt gehouden in samenwerking met 'Samenloop voor Hoop'  onder het motto:

'Loop mee en sta stil bij kanker!' 


Het Glazen Huis voor de Samenloop voor Hoop

"Een duwtje in de rug geven, een steuntje" dat is de motivatie van JM-Events bij het Glazen Huis dat op zondag 27 november bij Den Engel in de zaal wordt opgesteld. In dat Glazen Huis komen Baarlese dj's en medewerkers van de Lokale Omroep Baarle die de hele dag live uitzenden via de radio en een live programma maken waar iedereen bij kan zijn. Op 30 adressen in Baarle zijn boxen neergezet, in winkels, bij horeca en op scholen en bij verenigingen, waar geld wordt ingezameld voor de Samenloop voor Hoop. Die worden die zondag allemaal gebracht en notaris Sander Smits gaat dan het geld tellen. En... er kan, net als bij het Glazen Huis van de landelijke radio, gedoneerd worden die middag. Je mag een plaatje aanvragen als je daarvoor betaalt. Tussen 14.00 en 20.00 uur draaien dj's Jarno, Kiske, Guillaume, Romans en Luc de Jong. Het eerste uur wordt verzorgd door Nick Theys en de kids van Afterscool Radio. Tussendoor maakt Jeanny Wouters de tussenstanden bekend en geeft achtergrondinformatie.

Iedereen mag langskomen en gezellig wat drinken. In de zaal staan ook mensen van Samenloop voor Hoop met een stand en informatie. Zo hopen we samen dat dit fantastische evenement dat voor 2017 gepland staat, vast een beetje gaat leven. Dat mensen al acties bedenken, warm worden gemaakt om mee te lopen en te geven voor dit goede doel!


KWF (1)

Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding

In 1949 ontving Koningin Wilhelmina voor haar Gouden Regeringsjubileum ruim 2 miljoen gulden (een kleine 1 miljoen euro) van de Nederlandse bevolking. Met dit geld werd Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding opgericht. In dezelfde maand heeft een groep Amsterdamse notabelen de Vereniging tot Steun aan het Koningin Wilhelmina Fonds in het leven geroepen met als doel geld in te zamelen. Zodat de Stichting, ook als het Nationaal Geschenk op zou zijn, haar werk zou kunnen voortzetten. Vanaf 1 juni 2007 zijn de Vereniging en de Stichting gefuseerd tot één Stichting: KWF Kankerbestrijding. Deze Stichting staat onder leiding van een Raad van Toezicht en een Directeur.

Wereldwijd staat de krab symbool voor kanker. Daarom plaatsen veel organisaties voor kankerbestrijding de krab in hun beeldmerk. KWF Kankerbestrijding plaatst een sabel door de krab als symbool van het bestrijden van kanker.


 

 

Gegevens

Datum:
zondag, 27 november, 2016
Tijd:
14:00 - 20:00

Organisator

JM Events
E-mail:
info@jm-events.nl
Website:
www.jm-events.nl

Locatie

Den Engel
Singel 3
Baarle Nassau, 5111 CD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013 507 9330