Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mid Summer Fair

zaterdag, 18 juli, 2015 aanvang 18:00

Zaterdag 18 juli 2015 is Baarle Nassau Hertog weer het toneel van de jaarlijkse Midsummer Fair. Op de Singel hebben ondernemers Den Engel, Juffrouw Tok, De Pomp en de Pannenkoekenbakker JM Events ingeschakeld om weer een top entertainment programma neer te zetten. Voor de Rabobank wordt een groot podium neer gezet waar tussen 18:00 uur en 24:00 uur diverse live optredens zullen plaats vinden. De bands Bons en Daisy zullen hier een geweldig spektakel gaan neer zetten.

BONS:
Bons! is de nieuwe naam van de band die voorheen optrad als Loszand.
Door wat veranderingen in de band is gekozen voor een nieuwe naam.

De bandleden:
Tessa Bons – zangeres
Aries Vermeeren – zang
Rob Kalf – basgitaar
Mark Sahertian – gitaar
Yannick Smits – saxofoon
Albert Jan Frankfort – drums

De muzikanten van Bons! zijn al tientallen jaren actief of het podium.Optredens van Limburg tot Friesland, maar ook in Zwitserland, Ierland en Italië mochten zij optredens verzorgen. In Baarle-Nassau hebben ze vorig jaar nog op Dassepop gespeeld.

Het reportoire is ontzettend breed.
Top 40, soul/funk, rock, nederlandstalig, dance: alles is mogelijk.
André Hazes, Coldplay, David Guetta, AC/DC, voor ieder wat wils!

Bons! staat garant voor beleving, feest en een hoog dansgehalte.

DAISY! 

Daisy is een  engelstalige rock/popband die met veel passie eigen muziek schrijft en speelt! De band Daisy bestaat uit vijf personen en is opgericht in 2014. Daisy Smulders  (al eerder samenwerkt John Sonneveld producer van Anouk) zal op de voorgrond voor de zang zorgen, Koen van den Broek op drums (speelde o.a. met Alain Clarck, Within Temptation en Time Bandits) Chris Smulders op akoestische gitaar(afkomstig uit Next-Page stonden in de top 50) Gijs Kannekens op elektrische gitaar( ook afkomstig uit Next-Page) en tot slot Eddy Jansen op de basgitaar(Flat Out, Good Bad and the Ugly! Kortom de perfecte combinatie voor popmuziek met een rauw randje. Deze zomer zal je deze band meer voorbij zien komen hier in de omgeving en zullen ze beginnen aan het opnemen van hun eerste album.
Er zullen genoeg nummers te horen zijn om volledig op los te gaan, maar ook mooie intieme nummers zullen er voorbij komen. Het meeste zullen ze op deze midzomernacht covers gaan spelen, maar jullie krijgen als primeur ook een aantal van de eigen nummers te horen die op het album zullen komen!

Bekijk huisregels

Gegevens

Datum:
zaterdag, 18 juli, 2015
Tijd:
18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Singel Baarle Nassau
Singel 3
Baarle Nassau, Nederland
+ Google Maps