Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomernachtfair Baarle 2016

zaterdag, 23 juli, 2016

| Gratis

msnf2015 

belgiumC   M I D Z O M E R N A C H T F A I R   vlag_nl

Het jaarlijkse grensoverschrijdende evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juli 2016.

Beide dorpen worden weer bijna geheel autovrij, vanaf de rotonde tot de loswal en tot voorbij het Belze kerkhof, vanwege de vele marktkranen, attracties en podia die de Midzomernachtfair ook in 2016 weer te bieden heeft. Ook de winkels en horecagelegenheden zijn open en de terrassen beslaan grote delen van de weg.

Op het JM-Events podium verzorgt JG Sound het geluid voor: 

 

Op het podium: PUSH

INDALO 4

Push is onze grote liefde. En we zijn professionals, geen amateurs. We hebben alles goed voorbereidt en tot in de puntjes verzorgt. Dat vinden wij erg belangrijk. Ook zijn we betrokken bij de organisatie van het feest waar we voor gevraagd zijn. Zo passen wij onze muziek en kleding aan al naar gelang de wensen van de opdrachtgever. Dat kan heel ingetogen zijn in smoking en het lang maar ook in bijvoorbeeld 60’er jaren stijl met petticoat en vetkuif. Tijdens het optreden spelen we in op de wensen van ons publiek. Dat kan zijn via verzoeknummers maar ook het aanpassen van de muziek aan de behoefte van dat moment. We hebben optredens bij huwelijksceremonies, bedrijfsfeesten,verjaardagen etc. en dan is het fijn als het dak eraf gaat en dat regelen we ook! De samenstelling van de band is ook aan te passen aan de wens van de klant. Zo komen we met een 2-mans formatie als het een kleine partij is maar we kunnen ook groot uitpakken met 6 man.’De band is een hobby waar we aan verslaafd zijn. Niets is leuker dan muziek maken en mensen te zien genieten. Onderlinge vriendschap en goede sfeer zijn daarbij voor Angelina en mij wel het meest belangrijk. Als wij plezier hebben op het podium werkt dat door naar ons publiek. Een zaal op zijn kop zetten is het doel waar we naar streven. Als de dansvloer vol staat met lachende gezichten en de klant is tevreden zijn wij dat ook.’

ANGELINA BAL  
Angelina is wat je noemt een echte allround zangeres! Zij zingt al vanaf haar 15e jaar! Met haar jaren lange ervaring en een professionele uitstraling weet zij het publiek goed te entertainen. 
Tina Turner, Shania Twain of Anouk… noem het maar op en zij zingt het voor u! 
CHARLES BAL 
Was 17 jaar toen hij begon met optreden en is wat je noemt de muzikale duizendpoot van de band . Charles zingt zowel solo als achtergrond,speelt gitaar, bas, drums en keyboards. Hij vult dit unieke gezelschap dan ook prima aan! 

push made

Gegevens

Datum:
zaterdag, 23 juli, 2016
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Jm events

Locatie

Singel Baarle Nassau
Singel 3
Baarle Nassau, Nederland
+ Google Maps