Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Top 100 Baol

zaterdag, 28 november, 2015 aanvang 19:00 - 03:00

| €17.50

BESTEL NU JE KAARTEN

en krijg ze netjes thuis gestuurd.

Ticket button

TOP 100 BAOL 28 november 2015 verkoopinfo:

- online voorverkoop stopt woensdag 25 november 23:59 uur
- kaarten zijn dan tot vrijdag nacht verkrijgen bij Den Bonten Os
- Kaarten zijn ook aan de deur te verkrijgen tijdens het evenement.

Bekijk huisregels

Louis in actie


 

  

Ticket button

Louis SpreekstalmeesterACTIE: voor de snelle beslisser, de eerste 200 kaarten voor €15,00 per stuk. (deze zijn reeds uitverkocht normale kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar)

Op zaterdag 28 november 2015 organiseren wij al weer voor de 5e keer de TOP 100 BAOL. Zoals elk jaar beloofd het ook dit jaar een super festijn te worden. De TOP 100 BAOL geeft u maar liefst 8 uur live muziek waarbij we 6 bands hebben die de avond beginnen met nummer 100 en de lijst om de beurt afwerken naar nummer 1. Elke 3 nummers wisselen de bands wat zorgt voor een geweldige variatie.

Dit evenement word gehouden in het grens plaatsje Baarle-Nassau-Hertog achter De Bonte OS in het weiland.. De bands treden op in een verwarmde mega tent uitgerust met een fantastische lichtshow en televisie schermen zodat je niks hoeft te missen. Tussen het wisselen van de bands hebben wij onze spreekstal meester Louis die er altijd weer een feestje van weet te bouwen.

De Bands die dit jaar op de Top 100 Baol staan zijn:
- KOYLE
- BAKKELIET
- VAN BRENGHE
- MATEN VAN JUPILER
- DE BIJTELS
- STILETTO

Kortom TOP 100 BAOL een evenement om niet te missen, bestel nu je kaarten.

DE BANDS OP TOP 100 BAOL 2015

bestel kaarten onderaan deze pagina.

KOYLE

Koyleweb

Koyle Siert reeds jaren de Benelux Podia met hun eigen interpretaties van Rock hits van de jaren 70 tot Nu. Door het winnen van THE CLASH OF THE COVERBANDS, en hun single "End of June" , die verschillende weken in de Nederlandse Mega Top 100 stond, is het nog een versnelling hoger gegaan. KOYLE staat nog steeds voor de 4 P's : POWER, PASSION, PEOPLE & PARTY en de inbreng van het publiek is het doel van alsook het middel, en daarom, daarom … Gaan zij U bekeren … 🙂

"In deze Moderne Muziek Maatschappij weegt er een zwaar gewicht op Rock. Onder de dreunende dance bassen hebben de DJ’s de voormalige Rock podia overgenomen. De nieuwe generatie swingt niet meer op Rock en hun Rock goden, zij laven zich muzikaal enkel aan de DJ's : de nieuwe Goden. Maar hier komt nu verandering in. Er resten nog enkele Rock Predikanten en zij komen U bekeren. De 5 preachers van KOYLE komen naar uw stad en prediken het woord "Rock". Hun enige doel : U overtuigen dat Rock nog leeft en dat er ook nog een plaats is voor Rockers in deze moderne muziek En dat gebeurt tijdens een wervelende show, vol actie en interactie, want U moet bekeerd worden, ... IN THE NAME OF ROCK

De Beamers staan klaar net als de Koyle-Screens, de vrome witte boordjes zijn om, de outfit ligt klaar en de Koyle-Gunn is afgesteld om U te bekeren....... IN THE NAME OF ROCK .... 🙂

VAN BRENGHE

van brengheVan Brenghe bestaat sinds de jaren 90 en speelt al jaren in het kroeg en club circuit. Na 2005 even te zijn gestopt hebben de heren in 2006 de draad weer opgepakt. Zij staan bekend om een zeer brede repertoire en spelen covers van de jaren 80 tot aan nu. We hebben ze  al een aantal malen op de top 100 Made zien spelen. Vorig jaar maakten zij een spetterend debuut op de top 100 Baol, waar zij ook dit jaar weer van de partij zijn.

DE BIJTELS

De BIJTELSwebFeesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af  en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn. Meezingen, meespringen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren. Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock. Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

De Bijtels bestaan al ruim 10 jaar en hebben in die tijd twee albums opgenomen en de halve finale bereikt van The Clash of the Coverbands BENELUX 2011-2012.

 

Ticket button

BAKKELIET

Bakkeliet

Bakkeliet is op 29 oktober 2007 voor het eerst bij elkaar gekomen. Bij William werd gesproken over muziek en misschien wel het vormen van een bandje. Op die avond werd iedereen razend enthousiast.Er werd gesproken over de muziekstijl en zelfs de eerste nummers werden gekozen. In november werd de eerste repetitie gehouden en Bakkeliet werd een feit. Een jaar later werd het tijd om hun muziek te delen met de buitenwereld. Dit gebeurde bij café welkom(Destijds de stamkroeg van een aantal bandleden). Daarna volgde nog een aantal optredens bij lokale kroegen en feesten in Alphen. Hiermee kwamen ze goed op dreef. In december 2014 wonnen zij de clash of the cover bands.

The rock met een lach stijl van de muziek die ze spelen lijkt bij voorprogramma's van onder andere WC Experience en BZB maar ook bij evenementen als de gazonmaaier race goed te bevallen. Ze hebben tot nu toe al van veel optredens met een geweldig publiek mogen genieten.

MATEN VAN JUPILER

matenvanjupilerweb

Maten van Maten van Maten en je krijgt een superband! Ilonka van Hooijdonk als frontvrouw, voorheen zangeres van SOC, samen met de zangers Steven en Joyce komt de muziek tot zijn recht zoals het hoort. Drums, drie gitaren en een keyboard maakt van maten van Jupiler een droom bent. Samen met het publiek staan zij als geen ander op een podium uit z'n dak te gaan. Ook zij hadden hun debuut vorig jaar op de top 100 Baol en dit leidde direct tot kippenvel. Ook zij zijn dit jaar weer van de partij.

STILETTO

Stilettoweb

Stiletto komt dit jaar alweer voor de derde keer spelen op de top 100 Baol. Deze overband uit Belgie gaat al wat jaartjes mee, en weet dan ook elk feest weer op zijn kop te zetten.Zeker een band die niet mag ontbreken bij een Top 100. Naar hun eigen zeggen is de top 100 Baol elke keer weer een van de highlights van het jaar, geweldig om goud van oud nummers te spelen voor een enorm leuk publiek.

Klik op de foto voor meer foto’s

Gegevens

Datum:
zaterdag, 28 november, 2015
Tijd:
19:00 - 03:00
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Website:
http://www.jm-events.nl

Locatie

Den Bonte Os
Pastoor de Katerstraat 23
Baarle Hertog, 2387 België

Organisator

JM Events
E-mail:
info@jm-events.nl
Website:
www.jm-events.nl