Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Top 100 van de Baronie

zaterdag, 27 februari, 2016 aanvang 20:00 - 03:00

Image

Ticket button

Van Brenghe

van brengheEen groep van 5 die na een korte stop in 2005 sinds 2006 de boel op stelten zetten. Covers van de jaren 80 tot nu, voor elk wat wils. Jaren als voorprogramma gestaan voor de Golden Earring en dit jaar hun 25 jarig jubileum mogen vieren. Ze willen dit dan ook graag met jullie vieren en er tijdens de Top 100 v/d Baronie er een feestje van maken.

 

Kwart voor 3

kwart voor 3Zes Teteringse muzikanten die elkaar in 2009 onderweg ontmoeten, blijven na een gezamenlijk optreden bij elkaar. Kwart voor 3 gebruikt een mix van vette bas, opzwepende beats, rollende gitaren, funky toetsen en frisse vocalen waarmee rock, soul en levensliederen door elkaar geschud worden.

Anaerobic

AnaerobicAnaerobic is een nieuw, fris en gezellig heavymetal coverbandje uit Noord-Brabant. Onze set bestaat vooral uit snelle nummers met een flinke portie gitaar! Samen met jullie willen ze er een feest van maken

TOP 100 V/D BARONIE 

 De Top 100 BAOL is net geweest en vanwege het overweldigende succes zetten we het concept door.  

Nieuw evenement, zelfde idee!  

6 bands die voor jullie een top 100 van de beste nummers aller tijden gaan brengen en er zo een mooi feest van gaan maken.  

Top 100 v/d Baronie in Ulvenhout/Breda. Mede mogelijk gemaakt door Stichting Jeugdland.  

Zaterdag 27 februari 2016, zet het in de agenda. 

 

TOP 100 van de Baronie 27 februari 2016 verkoopinfo:

- online voorverkoop start dinsdag 22 december 2015
- kaarten zijn te verkrijgen bij Jeugdland
- Kaarten zijn te verkrijgen bij Cafetaria 't Nippeltje

 

Bekijk huisregels

Upper Shelf

Upper Shelf promo fotoDe band staat bekend om de gitaarsolo’s en speelt Pop/Rock met diverse top 100 nummers zoals onder andere Radar Love van Golden Earring, Hotel California van de Eagels en Sweet child o mine van Guns ’n Roses. Jong en oud geniet van de muziek en de aanstekelijke dynamiek en enthousiasme die de bandleden uitstralen als ze op het podium staan.  Met twee zangeressen, twee gitaristen, een basgitarist en een drummer een gegarandeerd feestje.

The Toy

the toyMet grote hits van U2, The Eagles en David Bowie spelen ze voor elk wat wils en net even anders dan de standaard. Plezier op het podium en een feest met zijn allen.

Keystone

foto2 KeystoneKeystone brengt sinds 2014 heerlijke rock-klassiekers en nummers die nog klassieker zullen worden! De band zoekt daarom continu naar een gevarieerd repertoire met nummers vanaf de jaren 90' tot de nieuwste rockhits. Een optreden van Keystone geeft zoveel energie dat de avond gegarandeerd een succes wordt.

Ticket button

 

bannergitaar

entreekaart

De Lijst van de Baronie.

Top 100

Gegevens

Datum:
zaterdag, 27 februari, 2016
Tijd:
20:00 - 03:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.jm-events.nl

Organisator

JM Events
E-mail:
info@jm-events.nl
Website:
www.jm-events.nl

Locatie

Zaal Jeugdland
Jeugdland 1
Ulvenhout, 4851 AT Nederland